Når skaden er sket

Kom du til at springe løbepausen over den anden dag? Eller tænkte du, at de 4 kilometer ekstra i benene ikke gjorde den store forskel? Har du smerter i musklerne og en oplevelse af ekstrem ømhed i senerne?

Overbelastninger ses i mange størrelser, men når skaden først er sket, er det bedste for kroppen ro. Du bør derfor ikke udfordre din krop yderligere, hvis du gerne vil i gang med din træning igen hurtigst muligt. Vent på bedring, og start så bagefter langsomt op ved genoptræning – her kan du få støtte og holder du planen med at starte langsomt op, kan du komme helt tilbage fra hvor du slap.

Hvorfor bruge elastikbind?

Elastikbind er en støtte til dig, der en gang har erhvervet dig en mindre skade og/eller overbelastning, og så gerne vil have afhjulpet dette. Her går elastikbindet ind og støtter dine led og forstærker kroppens ledbånd og sener, således du ikke bliver så øm under genoptræningen.

Bindene er en utrolig billig og forholdsvis nem måde at afhjælpe skader på, fordi det går ind og forebygger og aflaster belastningen, der pålægges leddene. Du kan bruge elastikbind på alle led, der er overbelastet eller på anden vis har fået en mindre skade. Generelt bør elastikbindene kun benyttes under genoptræning og med behersket brug – anvendes de for meget, kan kroppens egne led svækkes i mindre grad.

Har du brug for hjælp?

Fordelene ved brug af elastikbind kan være forøget bedring af muskler og led i det pågældende område. Elastikbindene kan derfor være en effektiv hjælp til at komme hurtigere på benene igen, såfremt de anvendes rigtigt og med korrekt behersket brug. Hvis du ønsker at vide mere om produktet, kan du gå ind på Optisafe.dk og læse mere op produktet.

admin