Når der skal klippes i bund, skal der klippes fra Thordal.dk

Når man tænker på klippeudstyr, så tænker man på sakse, barbermaskiner og trimmere, der bliver brugt i flotte frisørsaloner, hvor overskydende hår straks bliver fejet væk, så man er klar til den næste kunde, der skal have ordnet garnet.

Moderne populært er det også blevet med barbersaloner, hvor man kan få trimmet skægget og eventuelt kan nyde lidt lækkert til ganen, mens man får foretaget en perfekt barbering.

Sådan er den gængse opfattelse nok, men der er meget andet end mennesker, der har behov for at blive klippet, studset og barberet.

Og nogle gange foregår det ikke altid i de pæneste omgivelser, og der bliver heller ikke ønsket nogen specifik frisure, for stort set alle ‘kunder’ bliver klippet over en kam.

Her tænker vi – hvis du ikke allerede har gættet det – på dyrene.

Og med dyr er der selvfølgelig mange forskellige størrelser og variationer, der skal klippes efter.

Modsat os mennesker, så skifter flere dyr deres vinterpels ud med en sommerpels, specielt de langhårede af dem, hvorfor man kan nøjes med at strigle dyrene.

Dog er det ikke altid, at den overgang sker på det rette tidspunkt og måske heller ikke formfuldendt nok.

Derfor har man brug for klippeudstyr til at klippe dyr med, og det kan man få fra Thordal.dk.

Her har de mange former for udstyr til, når både ens hund skal klippes efter, om den så bare skal klippes til, eller hvis den skal gøres flot til for eksempel en hunde-udstilling.

Nogle mennesker har endda en frisure, som de vælger, at deres kæledyr skal have og gerne hele tiden, og så er det med at bruge det rette udstyr til at klippe dyret, da man ikke skal blande klippeudstyret til dyr sammen med det, man bruger til mennesker.

Hos Thordal.dk kan du endvidere også få det grove klippeudstyr, når landmanden for eksempel skal have klippet en besætning af dyr helt i bund, hvilket blandt andet kunne være med en grov barbermaskine.

Anders Lundtang Hansen