Medaljer til ægte vindere – find dem på nettet

Medaljer til ægte vindere - find dem på nettet

Alle, som i løbet af deres liv har dyrket en sportsgren, har med stor sikkerhed mindst én gang konkurreret ved et stævne, i en kamp (for eksempel fodbold, håndbold, volley ball eller basket ball) eller anden form for turnering eller konkurrence. Det er de færreste sportsgrene, som ikke har et indbygget konkurrence element. Og i enhver konkurrence er der vindere, som skal have en belønning.

Medaljer – symbolet på en værdig sejr

Er du for eksempel involveret i den lokale sportsklub, og skal I være værter for det næste store stævne – eller måske blot arrangere en intern turnering – er det således vigtigt, at du finder de rigtige symboler på sejr. Selv de mindste og yngste lilleputter er bevidst om sejrens betydning, og om, at der skal en form for fysisk symbol til, når sejrherren skal kåres. Dette er en del af sporten, og må ikke underkendes.

Uanset om din konkurrence finder sted i svømmehallen, på den lokale rideskole eller i fodboldklubben eller gymnastik foreningen, er det essentielt at følge reglerne. Ellers udvandes konkurrencen, og trænings motivationen vil svinde hen. Derfor bør du sørge for, at der er medaljer til vinderne. Som minimum bør der være guld medaljer til vinderholdet i fodboldkampen, sølv medaljer til andenpladsen, og bronze medaljer til tredjepladsen.

Ved ridestævner uddeles typisk medaljer til ryttererne og rosetter til hestene – førstepladsen er rød, andenpladsen blå, og tredjepladsen grøn. Disse farver afspejles også på de til medaljerne hørende medaljebånd, som fås med eller uden inskription.

Medaljer til sport – find dem online

Du kan finde et stort og varieret udvalg af guld, sølv og bronze medaljer samt diverse emblemer og mærker i den online shop på pokalbutikken.dk. Pokalbutikken.dk fører desuden et stort udvalg af pokaler i alle typer og størrelser, samt andre typer sportspræmier og tilbehør dertil.

Se hele udvalget af medaljer på pokalbutikken.dk

Astrid Pedersen