Luksuriøs nat på Tucan

Luksuriøs nat på Tucan

 

Hos swingerklubben, Tucanclub beliggende i trekantområdet mødes hele Danmark til en aften med erotik flirt og leg.

Tucanclub gør en ære ud af at byde sine gæster velkommen. Er du førstegangsbesøgende vil du ved ankomst blive tilbudt en rundvisning og en introduktion til klubben generelt. Når du så har klædt om, har afleveret din nøgle til sikker opbevaring i baren, kan du boltre dig i alle klubbens tilbud.

Tucanclub indeholder alt hvad hjertet kan begærer. Start i den ”klub” afdelingen. Her finder du både bar og diskotek med et tilstødende rygerum. Her er du garanteret den ”almindelige” kluboplevelse krydret hundrede gange, og det er her mange af gæsterne begynder deres nat. I baren er der rig mulighed for at købe drikkevarer, dog er dette et sexfrit område i klubben, men fungerer godt, skal du friskes lidt op.

I fællesrummet er der plads til alle. Vær selv en aktiv del af legen eller kom blot for at se på. Skal legen spices lidt op, kan den rykkes til Dark Room. Dette fællesrum finder du i nærheden af wellness afdelingen.  

Hælder du mere til privaten kan du fortrække til et af privatrummene Red Light 1 & 2, Bambus, Waterfall. I disse kan du vælge mellem en kæde eller et forhæng. Benyttes førstnævnte er det tilladt for andre folk at observere jeres leg på afstand, uden at de kan komme ind og deltage. Er forhænget for, har I sikret jer totalt privatliv.
Er det tosomheden, der kalder, skal du på Loft, beliggende på 2. sal. Det er en hems forbeholdt par, så er du single, skal du have en invitation til denne afdeling.

I spejlrummet tilføjer projektørernes lys en helt unik atmosfære til lagnerne. I kælderen finder du maskinen Sybian. Skal du rystes godt igennem er dette stedet.

På 1. sal finder du både Tantra templet og SM loftet. Det første er et fællesrum, hvor man dog kun har adgang med en invitation i så fald man er single. Her er det de subtile sanser, der er i spil, ingen hardcore sex, snak eller grin, der forstyrrer massagen er ikke tilladt herinde. Bliver vaniljen lidt for sød til din smag, finder du blandt andet kors, bur, fikseringsstol- og bænk i SM rummet. Der er masser af inspiration at finde, men er udvalget af udstyr ikke tilfredsstillende, kan du medbringe dit eget.

Har du brug for en helt anden form for afslapning kan du fortrække til wellness afdelingen. Her får du den fulde spaoplevelse med mulighed for at bringe drinks fra baren.

Dresscoden kan varierer fra aften til aften, så hold øje med kalenderen. Her er masser eksempelvis Foam Party, Hard Core Night og Wifesharing. Tilhører du den yngre generation kan du tage til Young Swingers Night, hvor aldersgrænsen er 40 år.

Tucanclub er altså en alsidig klub medet væld af muligheder for at få udlevet en fræk fantasi. Uanset dine seksuelle præferencer, din civilstatus, dit udseende og din erfaring kan du føle dig tryg og velkommen i den erotiske og frisindede swingerklub i Almind.    

Signe Hansen