Lækkert FUB strik til børn og voksne

Du behøver ikke lede længe efter de perfekte striktrøjer, t-shirts, cardigans, sokker og kjoler til dig og dit barn. Utallige danske mærke som FUB med sans for kvalitet og design tilbyder nemlig et stort udvalg indenfor netop disse kategorier. Ved at vælge materialer i 100 % økologisk uld bidrager du til den bæredygtige retning indenfor mode og skåner samtidig huden mod unødvendige kemikalier og skadelige stoffer. Derfor kan du roligt vælge at investere i de lækre FUB strik, du finder på markedet. Mærket er kendt for at source og producere bæredygtigt og tidløst striktøj, der holder sæson efter sæson.

Forskellige uldkvaliteter

De eksklusive uldmaterialer, der udvindes fra 100 % økologisk landbrug og dyrkning, inkluderer typisk llama-uld, alpaca, kashmir og bomuld. Der skal en del til, før disse uldtyper kan certificeres. Når du finder en strik i én eller flere af uldformerne, kan du være sikker på komfort til det yderste. Hertil har disse strik en enormt høj levetid – så længe du husker at vaske dem i ’finvask’ form. At investere i tøj lavet af 100 % uld giver – foruden en eksklusiv fornemmelse mod huden – også god samvittighed på miljøkontoen. Her ved man, at der er lagt mange timer i at source og skabe de fine uldi-tems. Det kan godt være en smule dyrere for pengepungen – men til gengæld ved man, at der er lagt mange tanker og målrettet arbejde i at støtte lokale og bæredygtige produktionsmetoder.

Kig efter WRAP-certificeringen

Mange forhandlere af lækkert uldtøj sourcer deres lækre materialekvaliteter på WRAP-certificerede fabrikker. Er der eksempelvis tale om llama uld, er det typisk på lokale WRAP-fabrikker, at det fineste af slagsen udvindes. Her er man på alle måder sikret en kvalitet og blødhed, der skaber tidløst uldtøj, som du aldrig bliver træt af. 

admin