Kontrollér og styr lyset i hjemmet fra din smartphone med Philips Hue

Vi kender alle følelsen, og vi har sikkert alle prøvet det en hel del gange; at tage hjemmefra og glemme, hvorvidt man huskede at slukke lyset eller ej. Det er en følelse, der kan nage i al den tid, du er væk hjemmefra, men det er slut nu.

Med Phillips Hue skal du aldrig mere bekymre dig over, om lyset var slukket, da du tog hjemmefra. Du kan nemlig kontrollere og styre dit lys i hjemmet direkte fra din smartphone. Så når dine bekymringer melder sig, tjekker du bare efter på din mobil. Skulle du have glemt at slukke lyset, kan du gøre det fra dér, hvor du befinder dig.

Smart belysning med Philips Hue Sensor – tænd lyset ved bevægelse

Det innovative Philips Hue-system lader dig ikke kun få glæde af at styre lyset direkte fra din smartphone – systemet indeholder nemlig meget mere!

Med en philips hue sensor får du mulighed for at indstille dit lys i hjemmet, så det tænder, når der registreres bevægelse i rummet. Desuden kan du i systemet indstille, om det skal være et skarpt eller et svagt lys, der skal tændes, når der er bevægelse. Ud over bevægelse kan Philips Hue Sensoren også registrere det naturlige lys i rummet. Dermed kan lyset selv tænde, hvis sensoren registrerer, at der er mørkt i rummet.

De mange muligheder, som Philips Hue sensoren tilbyder, kan indstilles på forskellige måder. Du kan blandt andet indstille det således, at det stærke lys tænder inden for ét tidsrum, når der registreres bevægelse i rummet, og det svage lys tænder i et andet tidsrum, når bevægelse registreres.

Philips Hue er en stor innovation inden for belysning i hjemmet, og det giver dig en langt smartere hverdag. Du kan nemlig kontrollere og styre lyset med bare få klik på din smartphone, uanset hvor du befinder dig. Smart, ikke?

admin