Komfortabelt og hygiejnisk kliniktøj til hospital og praksis

Komfortabelt og hygiejnisk kliniktøj til hospital og praksis

I diverse brancher inden for sundhedssektoren samt skønheds- og wellness verdenen er det i visse tilfælde påkrævet, i andre blot praktisk, at personalet er iført passende kliniktøj. Sygeplejersker, læger og paramedicinere på hospitaler bør være iført kliniktøj, som af hygiejnemæssige hensyn kan tåle at blive vasket hver dag ved høje temperaturer. Diverse standarder foreskriver, at kliniktøj til brug på hospitaler og visse steder i plejesektoren samt behandlings klinikker skal være produceret i bestemte materialer, som er smudsafvisende, og på den måde minimerer risikoen for smittespredning via tøjet.

Professionelt kliniktøj – for den optimale mobilitet og komfort

Det ideelle kliniktøj er designet således, at det på én gang er behageligt at gå i og nemt at iføre sig. I pressede situationer skal hospitalspersonale hurtigt kunne smutte ud af eet sæt tøj og i et andet – derfor er nemme lukninger og elastikker uvurderlige dele af det gode design. Og samtidig skal kliniktøjet være løst siddende, så det ikke hindrer bevægelses friheden, men ikke så løst og flagrende, at det kan komme i vejen i kritiske situationer. Det kræver med andre ord en del af designeren at frembringe den rette facon i de helt bestemte materialer, som kræves af kliniktøj.

Kliniktøj fra Praxiswear.com – let, lækkert og behageligt

Hos Praxiswear.com kan du i den online shop finde et stort udvalg af behageligt kliniktøj, som fås i flere størrelser og er fremstillet i lette og åndbare materialer. Du vil især kunne mærke, hvorvidt kliniktøj er af god kvalitet, når travlheden rigtig sætter ind. I denne situation vil kliniktøj stadig føles behageligt, uden at stramme eller blive klamt af sved. Praxiswear.com fører alle former for kliniktøj, for eksempel bukser, t-shirts, tunikaer, skjorter og sjælevarmere. Hos Praxiswear.com kan du tilmed finde sko til klinikbrug fra alle de kendte brands, inklusive Birkenstock og Crocs.

Se hele udvalget af kliniktøj og arbejdsbeklædning på Praxiswear.com

Astrid Pedersen