Køb stort og billigt ind på engrospriser.dk

Engrospriser.dk forhandler både til private virksomheder og til offentlige institutioner og kommuner over hele landet. Hjemmesiden tilbyder prismatch, så du behøver ikke bekymre dig om at finde varerne billigere. Du kan finde alt fra værktøj og engangsartikler til vejskilte og motionsudstyr. Alt sammen til den rigtige pris.

De mange forskellige varekategorier gør, at du ikke behøver gå til forskellige specialbutikker for at købe ind – du kan bestille det meste hjem fra engrospriser.dk. De har blandt andet et stort udvalg af vejskilte og afspærringsudstyr, som kan bruges i forbindelse med anlægnings- og vejarbejde.

Hos engrospriser.dk kan du også købe værktøj både til erhverv og til privat brug. Det gælder både elværktøj, malergrej, VVS-artikler, stiger, pandelamper eller lommelygter, rengøringsartikler eller stilladser. Udvalget er meget bredt, og du kan derfor med høj sandsynlighed finde det du leder efter!

Du finder også en kategori for fritid- og haveudstyr til virksomheden eller hjemmet. Herunder forskellige apparater til køkkenet såsom elkedler og brødristere, men også fitnessudstyr såsom løbebånd eller motionscykler. Ydermere kan du finde camping- og spilartikler til hyggelige ferier med familien.

Et enormt udvalg af engros-artikler til virksomheder og private

Det store udvalg inkluderer også engangsartikler til institutioner eller store begivenheder. Herunder både engangsservice og servietter, handsker med mere. Servicet fås i mange forskellige farver og kvaliteter, og en bestilling af engangsartikler på over 1000 kr. udløser fri fragt.

Engrospriser er en oplagt hjemmeside at handle på, hvis du skal handle bredt, stort og gerne til en billig pris. Du kan orientere dig i det enorme udvalg på deres overskuelige hjemmeside.

Du kan få dine ordrer leveret eller selv afhente dem, og dermed spare fragten. Varerne kan afhentes forskellige steder, det er dog ikke alle produkter du har mulighed for at afhente. Til gengæld kan du få dem fragtet lige til døren!

admin