0

JBS underbukser til nutidens mænd

På Mens-wear.dk har vi samlet et bredt sortiment af JBS underbukser i høj kvalitet og flot design. JBS er et mærke, som fører an og altid er på forkant med nutidens tendenser. På den måde er de hos JBS i stand til at identificere kundernes behov før kunderne selv. JBS designer underbukser i en holdbar kvalitet ud over det sædvanlige. Det betyder imidlertid ikke, at du skal betale en formue for dine nye underbukser – tværtimod. På Mens-wear.dk kan du finde JBS underbukser i mange forskellige prisklasser helt ned til under 80 kroner per par. Vi mener nemlig, at alle skal have råd til god kvalitet, og derfor gør vi, hvad vi kan for at holde priserne i bund. Underbukser er ikke bare underbukser, og derfor har vi delt vores udvalg op i flere forskellige kategorier. Det eneste, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvilken pasform, du foretrækker. Derefter kan du hurtigt orientere dig ved hjælp af de mange kategorier og vælge imellem tights, boxershorts og trusser. Udover pasformen varierer JBS underbukserne også, hvad angår design, farve og størrelse. Vi har underbukser i hele palletten af farver til mænd i alle størrelser.

JBS – et mærke med historie

JBS har fået sit navn efter virksomhedens grundlæggers initialer; Jens Bjerg Sørensen stiftede JBS tilbage i 1939. I løbet af de 80 år, som er gået siden da, har virksomheden vokset sig så stor, at den nu er Danmarks største og Nordens førende undertøjsproducent. I dag har JBS glade og tilfredse kunder i hele verden, skønt de hovedsageligt fokuserer på Norden. JBS er en familieejet virksomhed, som altid har taget udgangspunkt i og brugt mange ressourcer på at forstå kundernes skiftende behov og præferencer. Hos JBS arbejder de ud fra fire kærneværdier, som vi hos Mens-wear.dk kun kan erklære os enige i:

  • Komfort
  • Kvalitet
  • Innovation
  • Individualitet

Komfortable herreunderbukser til gode priser på Mens-wear.dk

Alle de JBS underbukser, du finder på Mens-wear.dk, er fremstillet af materialer i god kvalitet, som tilsammen med det gennemtænkte design giver dig den høje komfort, som JBS er kendt for. Hvis du er på tilbudsjagt og søger at købe JBS underbukser på udsalg, foreslår vi dig, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev. Når du har gjort det, får du nemlig tilsendt en rabatkode, som du kan bruge til at få 5 % rabat på din næste handel i vores webshop. Og så er du endda sikret at få tilsendt alle vores gode tilbud direkte til din indbakke fremover.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *