Hvad får man egentlig ud af parterapi?

Er jeres forhold ikke, som det plejede at være, men har du ikke lyst til at give slip? Er du ved en skillevej, hvor du føler, du står med din udkårne, men måske ikke føler den samme glæde, som du gjorde før?

Det er helt normalt. Parforholdsproblemer er noget, de fleste af os kommer ud for i vores levetid, og der findes heldigvis løsninger. Hvis man vil have professionel hjælp og være bedre stillet i forhold til kommende udfordringer, bør du vælge parterapi i Silkeborg, hvor en af Danmarks dygtigste behandlere holder til.

Mere end bare en umiddelbar løsning

Med parterapi i Silkeborg får I først og fremmest løsninger til jeres nuværende problemer. Men endnu vigtigere bliver I udrustet med værktøjer og metoder, der sikrer, at de samme (eller andre) problemer ikke opstår igen.

Problemløsning kan være ligegyldigt, hvis problemerne alligevel bare kommer igen. Parterapi handler om at holde fast i de gode vaner og at forstå, hvordan partneren tænker, så man ikke bare undgår, at den præcis samme situation opstår, men også at lignende episoder indtræffer.

Parterapi kræver noget af jer selv

I skal virkelig ville det her. Fordi det er jer som par, der kan ændre jeres forhold. Parterapien fortæller jer, hvordan I skal gøre, men for at jeres forhold skal overleve, kræver det, at rådene bliver fulgt. Det nytter ikke noget at gå halvhjertet ind i forløbet, fordi så er det en forkert og rigtig dårlig investering, man foretager.

Hvis den ene partner ikke er villig til at investere i parterapi for at redde forholdet, kan man foranledningsvist tro, at personen enten ikke tager forholdet seriøst nok eller bare er på vej ud. Og er man så det rigtige sted i livet til det forhold?

admin