Hvad er de 5 kærlighedssprog?

Kærlighed er ikke noget der kommer af sig selv. Lyst kan opstå pludseligt, men kærlighed tager tid. En pludselig lyst til at blive bekræftet eller tilfredsstillet kan hurtigt løses med en partner eller et stykke sexlegetøj.

Hvis du ikke har nogen af delene, så kan du altid bruger hånden. Eller du kan finde inspiration hos Erotic Master. Det er en online erotisk butik med alt hvad du har brug for når lysten melder sig.

Mennesker taler forskellige sprog

Selvfølgelig er der forskel på dansk, engelsk og tysk, men der er også forskel på hvordan vi kommunikerer kærlighed. Vi tror at vi forstår hinanden, men alligevel går det nogle gange galt.

Der findes i alt fem forskellige kærlighedssprog som den amerikanske parterapeut, Gary Chapman, har beskrevet i sin bog. Med bogen har han hjulpet adskillige par verden over.

De fem forskellige sprog

Det første sprog er anerkendende ord. Personer med dette sprog kan lide ord i skrift og tale som bekræfter deres kærlighed.

Andet sprog er tid til hinanden. Nogle mennesker føler mest kærlighed når de er sammen med sin partner. De vil mærke at de bliver prioriteret.

Nogle taler i gaver. De kan lide at give og modtage gaver. De har brug for at lægge kærligheden i en fysisk ting.

Gør livet lidt sjovere

Når du kan lide at gøre livet lettere eller mere behageligt for din partner, så er dit kærlighedssprog tjenester. Og måske preller ord af dig og du foretrækker fysisk berøring, som er det sidste sprog.

Når du er bevidst om dit og din partners sprog, så har du uanede muligheder for at få hygge i hverdagen og leg i soveværelset. Selvom kærlighed og lyst ikke er det samme, så er de to ting der følges ad når du gør det rigtigt.

admin