Høhække til heste

Hvis du har en dejlig og sød hest, så vil du garanteret rigtig gerne sikre, at den har det godt og lever under de mest optimale forhold. Sådan et skønt, stort og prægtigt dyr fortjener jo, at leve i ren sus og dus. Hvis din hest har gode forhold, kan du nemlig altid vide dig sikker på, at du har en glad hest. Det kan du gøre ved, at give den en behagelig og ren bås, den kan slappe af i. Et godt sted at starte er ved at give den en høhæk i god kvalitet. De har nemlig en lang række fordele, både for dig og din hest.

Fordele ved en høhæk

En amerikansk undersøgelse viser, at hvis man bruger et fodersystem i stedet for at lægge høet på gulvet, så reducerer man foderspilet rigtig meget. Selvom det kan være en investering, vil den hurtigt have tjent sig ind igen. Desuden skal hesten heller ikke anstrenge sig lige så meget. Ved at bruge en høhæk, sørger du også for at båsen bliver holdt mere ren og ordentlig. Den holder nemlig dit hø og halm rent, tørt og sundt hele året. En høhæk gør det hele meget lettere for dig og din firbenet ven.

Find høhække til heste og andet kvalitetsudstyr hos staldinventar.dk

Da Midtjydens Staldinventar blev etableret i 1980, blev det drevet som en almindelig smedeforretning. De har senere udvidet forretningen til også at omfatte blandt andet staldinventar. I 1983 begyndte de selv at producere blandt andet hestestalde. Udover høhække til både hjørner og lige flader, har de også med eller uden opsamlingstrug. Desuden kan du også blandt andet finde staldmåtter, drikkekopper, fodervogne, spande, fodertrug, hestebokse og stalddøre på deres hjemmeside. Tag et kig på deres brede udvalg og kontakt dem, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller brug for råd.

admin