Hjemlig hytteoplevelse på Samsø

På Samsø finder du fantastiske faciliteter, der kan danne ramme for en skøn tur på lejrskole på Samsø.
Samsø er en ø med en stor naturgrund og smukke landlige omgivelser, hvor der både er plads til et væld af aktiviteter og afslapning.

Her kan både par, familier og institutioner nyde et ophold i gode, lyse og ny-renoverede værelser på Samsø.

Der er udsigt over marker, hav og himmel, og er et oplagt feriested for både jer, der trænger til en rolig stund, og for jer, der har lyst til at være aktive i det rige naturliv.

Tag på lejrskoleophold på dine præmisser

Når der skal planlægges måltider til jeres lejrskole, er der med en lejrskole på Samsø både mulighed for at engagere sig i bålhygge og snobrød, eller gøre brug af det tilknyttede tekøkken i hytten.

Hvis I er til ingen af delene, er der selvfølgelig også mulighed for at få forplejning og service under opholdet.

Hytterne kommer i mange forskellige størrelser og med forskellige muligheder for at tilpasse opholdet yderligere. Du vælger selv om opholdet i værelserne skal være med eller uden forplejning.

Til jeres lejrskoleophold er der hytter med plads til både 17, 24 og 30 mennesker. Hertil er der tilknyttet tekøkken, soverum, køkken, spiserum og toiletter/bad.

Dette åbner for muligheder for indendørsleg og brætspil, og også mulighed for at få et forfriskende bad efter en aktivitetsrig dag med resten af deltagerne fra lejrskolen.

I kan selv udforske mulighederne for lejrskoleophold på Samsø ved at kontakte dem for et uforpligtende tilbud. Undersøg noget mere om de omkringliggende omgivelser og bliv klogere på hvilke aktiviteter, I kan lave på jeres lejrskoleophold.

admin