Hjælp motorikken på vej med finmotorik legetøj

Hvilken bedre måde at udvikle finmotorik, end gennem leg? Med finmotorik legetøj kan du være sikker på at hjælpe dit barns motoriske udvikling godt på vej og samtidig have det sjovt. Motorisk udvikling er en vigtig og stor del af børns udvikling, da det gør dem bedre til at styre deres muskelbevægelser. Finmotorik er evnen til at udføre konkrete og præcise bevægelser, som at bruge en ske eller bygge med klodser. Motorikken er hele tiden i spil, men den udvikles kun når den udfordres. Derfor spiller finmotorik legetøj en yderst stor rolle i børns udvikling.

Find et stort udvalg af finmotorik legetøj

Hvis du vil hjælpe dit barn med at udvikle sin finmotorik, så tag et kig hos Vicca, som har et stort udvalg af finmotorik legetøj. Lad dit barn stable et tårn af fine farverige klodser, føle og trykke på en fidget, lege med magisk sansesand, eller farvesortere ædelsten med pincetter. Mulighederne er mange og oftest er det kun fantasien, der sætter grænser. Fra et års alderen begynder børn at udvikle deres finmotorik og i den alder er det en god idé med klodser, der kan stables. Når dit barn er over to år, kan sværhedsgraden skrues op og lyd, lys og materialer at bygge med, er gode til at udvikle finmotorikken. Fra fire års alderen er kreativitetssæt og perleplader oplagte. Følg dit barns udvikling og giv dem gradvise udfordringer.

Motoriske hjælpemidler til børn

Det vigtigste hos Vicca er at hjælpe børn og unge med deres indlærings- og koncentrationsevne. De går især op i, at læring skal være en leg, så de udbyder en masse læringsspil og legetøj, som udvikler børns motorik. Det vil sige, at udover finmotorik legetøj, har de også legetøj der udvikler børns sansemotorik og grovmotorik.

admin