Heliumballoner med posten

Heliumballoner med posten

Når man gerne vil sende en hilsen til en man har kær, så er der mange forskellige måder at gøre det på. En SMS, en mail, et brev, et opkald eller en buket blomster – men hvorfor ikke prøve noget nyt og overraskende? Nu kan man sende en ballon fyldt op med helium, så modtageren kan åbne pakken og se den flotte folieballon svæve op – det vil uden tvivl sprede uventet glæde hos både store og små. 

Balloner sendt med posten fungerer som et sjovt og kreativt alternativ til et kort – og så til meget overkommelige priser. Det er nemt og enkelt og du kan vedlægge en personlig hilsen når du laver bestillingen. 

Send en sjov, sød eller kærlig ballon

Hos All4party.dk kan man vælge imellem mange forskellige heliumballoner med forskellige budskaber og tryk, så man kan finde den helt rette ballon til den særlige lejlighed. Har din veninde lige født? Eller er der snart barnedåb i familien? Så kan du måske sende en af de blå eller lyserøde babyballoner til de nybagte forældre, som med garanti vil blive glade for din hilsen. 

Er der et barn i din omgangskreds der har fødselsdag er en heliumballon sendt med posten for eksempel også en oplagt idé. Man kan både få balloner med tal, balloner med fodbolde og superhelte eller balloner med prinsesser – alt efter hvilken lille trold der skal modtage ballonen. Når fødselaren åbner pakken vil ballonen stige til vejrs og en hilsen fra dig vil være synlig. 

I den romantiske afdeling findes der også balloner, der ønsker tillykke med bryllupsdagen eller med et simpelt og kærligt udtryk til din elskede – den perfekte hilsen på eksempelvis valentins dag eller jeres årsdag. Er der andre i din omgangskreds der bliver gift, kan du også sende et tillykke med dagen med en af de særlige bryllupsballoner. 

 

Katrin Sørensen