Hæng din by op på væggen

Har du et helt særligt forhold til den by, som du er opvokset i fyldt med gode minder fra barndommens ubekymrede tider, eller måske den by som du bor i nu, hvor mange og nye minder er blevet skabt? Så tag byen med uden armen og hæng den op i dit hjem.

Byplakater er allerhottest inden for plakatkunst hos både unge og ældre. Plakaterne er nemlig ikke kun er flotte, trendy og grafisk imponerende udformet, men vækker særlige minder hos os. Det er, hvad end der er tale om en plakat af vores barndomsby, vores nuværende hjemby eller en anden by, der bare vækker minder om noget helt særligt. Hos Bypopp.dk kan du få flotte plakater med en grafisk skitse over netop din by, og du kan vælge imellem 15 forskellige farvekombinationer som blandt andet retro, sort/hvid, støvet grøn, petroleum, bordeaux, midnatssol og sand. Du kan vælge lige præcis den farve, der er bedst til dig, så byplakaten passer helt perfekt til din indretning. Og så kan du også få plakaterne i forskellige størrelser. Uanset hvilken udgave du vælger, er Bypopp.dks byplakater udført med en skandinavisk undertone, der passer sammen med vores nordiske indretning.

Alle byplakaterne er udformet med et udsnit af forskellige byer, som når du ser dem på et kort. Det runde udsnit af byerne giver et anderledes og stilistisk udtryk, og de mange farvemuligheder er med til at skabe forskellige stemninger i dit hjem. Prøv for eksempel med farven retro, hvor baggrunden er en duset sandfarve, og selve byen er holdt i brunlige, gule, røde og matte grønne og blå farver, der giver et afdæmpet udtryk. Eller vælg din byplakat i petroleum eller midnatssol og skab liv på din væg.

Så har du et helt særligt forhold til en af verdens byer, så hæng den op på din væg og mind dig selv om gode stunder.

Sarah Agerkvist