Gør havearbejdet nemmere med en slagleklipper

Når foråret og sommeren står for døren, betyder det også, at haver og parker skal friskes op og gøres klar til sæsonen, hvor de fleste af os opholder os udendørs så meget som vejret nu tillader det. Måske er ordet slagleklipper nyt for dig og måske ikke. Uanset hvad kan du her læse med, og finde ud af, hvorfor den kan være værd at investere i, når havearbejdet skydes i gang.

En slagleklipper fungerer på den måde, at slaglerne, som maskinen har sit navn fra, er monteret på en roterende aksel. Når akslen roterer, skubbes slaglerne udad og på den måde klippes græs og krat. At bruge slagler i stedet for almindelige knivblade, har den fordel, at maskinen er mere hårdfør og derfor særligt velegnet til områder, hvor en almindelig græsslåmaskine må give op. Det kan eksempelvis være steder som i offentlige parker eller i rabatter, hvor der er risiko for, at der kan gemme sig plastik- og metalaffald iblandt buske og højt græs.

En slagleklipper er altså særdeles egnet til vedligeholdelse af offentlige arealer, men også private kan have stor glæde af at investere i en sådan maskine. Mange af de slagleklippere, der findes på markedet, kan nemlig monteres på små traktortyper, og gør dem derfor også velegnede til privat havearbejde. Hos Prastbro.dk kan du eksempelvis finde en type T-5 slagleklipper, som er udviklet til at kunne monteres på mindre traktortyper.

Der er altså ikke nogen grund til at bruge uendelige mængder af tid og kræfter på at komme det vildtvoksende buskads i haven til livs, når du nemt og hurtigt kan købe eller leje en slagleklipper til at klare opgaven. På den måde undgår du ligeledes uhensigtsmæssige arbejdsstillinger og risiko for skader i arme og ryg.

admin