0

Giv dig selv en hjælpende hånd

I dag er der mange elementer i vores hverdag, der kan være med til at gøre os stressede, og tager man ikke hånd om stressen, så påvirker den hele vores liv – lige fra vores mentale helbred til vores søvn og fysiske helbered. Føler du dig stresset, angstfuld eller måske lider du af kroniske smerter, som også kan have stor indflydelse på mentale helbred, så bør du prøve flydeterapi. Hos Floatstudio.dk i Aarhus tilbyder de denne terapiform, der kan lindre dine smerter og reducere din stress ved hurtigt og effektivt at sænke antallet af de biokemikalier, der relaterer sig til disse lidelser.

Hvordan fungerer floating?

Flydeterapi fungerer ved, at man begrænser sine sanseinput markant. Det sker ved, at man kommer i det, der kaldes en sensorisk deprivationstank med kropstempereret saltvand, dermed begrænses ens sanseinput, og man bliver vægtløs. Og det er netop denne unikke kombination, der gør at din krop og dit kan holde pause på en måde, som ikke er muligt i andre miljøer. Det lyder simpelt, og det er det egentlig også, men effekterne af det er store, og kan hjælpe dig til en meget bedre hverdag og et stærkere mentalt og fysisk helbred.

Velvære for din sjæl, betyder velvære for din krop

Floating blev udviklet af en amerikansk psykiater og neurolog i 1950’erne, siden da er det blevet dokumenteret og bevist, at der er mange positive effekter ved denne terapiform. Og du har altså mulighed for at afprøve det i hjertet af Aarhus. Du kan nemt booke en tid online, hvor du også kan læse meget mere om de mange fordele ved floating og finde ud af, hvordan det kan hjælpe dig med at afstresse i hverdagen og styrke dit helbred.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *