Genfind motivationen: Sådan kommer du i form igen

Har du også gået lidt for længe med en diæt, der ikke helt har kunnet stå mål med den fysiske aktivitet, du har præsteret? Så er du bestemt ikke den eneste dansker, og derfor kommer vi i denne artikel med gode råd til, hvordan du kan genfinde motivationen til at løbe og komme i form, selvom chokoladen trækker dig i den anden retning.

Lejringspude til den aktive nybagte mor

En lejringspude er en stor og fleksibel pude, som kan formes lidt, som man vil, og der er rigtig mange mødre, som bruger den til at slappe af i. Den er utroligt behagelig efter en lang og aktiv dag, og derfor kan du bruge den som motivation for at tage en løbetur – du skal hjem og smide dig i den. Om du vil tage en lur eller læse en bog er den fantastisk at restituere i.

Find en løbepartner

Den største motivationsfaktor for at løbe er, at man har nogen, som afhænger af en. Med en løbepartner har du en person, som du har lavet en fast aftale med, og den vil du jo ikke stikke af fra. Brug partneren til at yde dit bedste hver gang ved at forsøge at løbe lidt hurtigere eller længere end makkeren.

Start i de små kilometer

Det handler ikke om, hvor du starter, men hvor du ender. Det er OK at starte med at løbe 2 kilometer, hvis det er det, som din form kan holde til. Så længe man kan se en fremgang, er alt i orden. Du undgår også at smadre dine muskler og led fra starter, så start roligt ud.

admin