Flotte og hårdføre gulve fra Vestbjergepoygulve.dk

Flotte og hårdføre gulve fra Vestbjergepoygulve.dk

I mange sammenhænge er trægulve vældig kønne og velegnede som gulvbelægning. Dette gælder for eksempel i private hjem, hvor et smukt og velplejet trægulv kan være et stort aktiv for boligen. Men i kontormiljøer, på institutioner, i skoler og i sports- eller idræts haller er et trægulv ikke nødvendigvis det ideelle materiale til gulvet. For det første kræver de fleste trægulve helt særlig pleje og skånsom vask, og for det andet slides de alt for hurtigt ned, når de bliver betrådt af mange sko beklædte menneskefødder i mange timer hver eneste dag. Her må selv det mest massive trægulv give op.

Nyt gulv i epoxy, polyurethan, acryl eller flydemørtel – når gulvet skal kunne holde til noget

Står du med ansvaret for renovering af kontorbygningen, skolen eller institutionen, kan du med fordel kigge imod andre løsninger end det traditionelle trægulv. Måske har du stiftet bekendtskab med epoxy gulve og polyurethan gulve i garager og parkeringsanlæg samt sportssale, mekaniker værksteder eller industrihaller. Disse gulve er nemlig ualmindeligt hårdføre, og kan holde til lidt af hvert.. Og et epoxy- eller polyurethan gulv behøver ikke at være gråt og kedeligt. Hos Vestbjerg Epoxygulve kan du helt selv bestemme, hvordan dit gulv skal tones – om der skal være mønster, spil eller marmorering i belægningen, eller om det evt. skal have et råt beton eller cement look.

Nem rengøring af epoxy gulve

Med et epoxy gulv på virksomhedens fælles arealer sikrer du nem rengøring, og dermed en høj hygiejne standard. Samtidig er et epoxy gulv modstandsdygtigt over for de fleste gængse typer rengøringsmidler, således at det, hvis det er ekstra snavset, sagtens kan tåle en grundig gulvvask. Men da overfladen på et epoxy gulv i reglen er glat og uimodtageligt over for væske og snavs, er det som regel tilstrækkeligt med en aftørring. Læs mere om de forskellige typer gulve på vestbjergepoxygulve.dk

Astrid Pedersen