Find det rette garn til dit næste strikkeprojekt

At strikke er en beroligende, afslappende og ikke mindst hyggelig aktivitet, som enhver vil få stor glæde af – og det vil du også. Når du sidder med dit strikketøj mellem hænderne, slapper du fuldstændig af og får ro i sindet, mens du også producerer noget, du selv eller andre vil blive glade for. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan udvikle og producere med strikkepindene i hænderne.

Udover strikkepindene skal du naturligvis bruge noget garn, når du strikker. Hvilket garn, du skal anvende, kommer an på, hvad du vil strikke. De forskellige garntyper har nemlig forskellige egenskaber, der kan bruges til bestemte ting. Så alt efter, om du vil strikke sweaters, strømper, klude eller noget helt fjerde, skal du altså vælge dit garn efter det.

Microfiber garn holder på form og farve

En anden ting at overveje, når du skal finde garn til dine garnprojekter, er, om det skal være naturligt eller kunstigt fremstillet garn. Ved det naturlige garn kan der være en risiko for, at du kan udvikle allergi over for uld og dermed ikke kan bruge de ting, du strikker. Derfor kan det være en god idé at bruge akrylgarn, så du er sikker på at kunne bruge dine færdige kreationer.

Selvom akrylgarn er kunstigt fremstillet, har det mange fordele med sig. En af de helt store fordele ved akryl microfiber garn er, at kan få stor glæde af dine færdige strikkeprojekter i lang tid fremover. Microfiberen sørger nemlig for at holde pasformen på dine færdige projekter, så de forbliver i samme

admin