0

Fællesskab med seniorsang

Hvis du holder af glæden ved musik og sang, og hvis du også nyder stemningen, når der synges salmer i kirken og fællessang omkring Sankthansbålet eller i forsamlingshuset. Så vil du også finde megen glæde i seniorsangbogen. Fællesskaber findes i mange afskygninger, og ofte er det noget af det, der har størst betydning for vores hverdag. Fællesskaber kan være noget af det, man nogle gange kommer til at savne, når man forlader arbejdsmarkedet for at træde ind i pensionslivet. At synge i kor, eller blot for hyggens skyld med en lille gruppe bekendte, kan være med til at give dig en følelse af at være med i et fællesskab igen. Et fællesskab af ligesindede og sanglystne mennesker.

Glæden ved sang

En sangbog som seniorsangbogen vil være god for alle, der holder af at synge. Hvis du savner fællesskabsfølelsen, eller mangler lidt at fylde pensionstilværelsen ud med – men også hvis du bare godt kan lide at synge, så kan du med fordel investere i sangbøger til vennerne eller til det lokale forsamlingshus. For når man synger sammen, så skaber man et rum for glæde. At synge de gamle sange kan også give dig andre, måske, uventede glæde. Eksempelvis kan en gammel sang vække gode minder fra skoletidens korsang, en salme kan minde dig om konfirmationsalderens kirkesang eller rolige søndage i kirkens rum, eller måske er det en vise fra barndommen, der bringer en familiær person tilbage i tankerne. For mange af os er sange og melodier nemlig ofte forbundet med bestemte personer, minder og steder.

Mange gode sange

Den danske sangskat er stor og mangfoldig, og i seniorsangbogen kan man finde mange af de gode gamle sange. Derfor vil I med sådan en sangbog næppe løbe tør for sange uanset hvilken lejlighed, I skulle have lyst til at synge til. Seniorsangbogen indeholder alt lige fra de gamle viser til kendte sange og salmer. Derudover er alt tekst skrevet med store og klare bogstaver, så det er let at læse og alle kan være med. Fællessang er også en skøn måde at værne om den danske sangskat og kulturarv på. De gamle viser og samler indeholder alle en fortælling, der kan give en indsigt i den danske historie.

Så få fat i seniorsangbogen til dig og dine sangglade venner i dag og genopdag glæden ved sang, alt imens I holder den danske kulturarv i live.

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *