Få overblik med Tinuke Krydderiglas

Krydderiglassene fra Tinuke er ikke kun smukke og æstetiske, men også super praktiske. Krydderiglas er et fantastisk organiseringsprodukt til dig, som ønsker at få overblik i dit køkken på en æstetisk og flot måde. Du kan enten skrive med glastusch, printe labels eller tilkøbe krydderilabels til de små krydderiglas, så du kan se, hvad der er i hver enkelt af dem. Slip for farvejunglen med flere forskellige mærkers krydderiglas og invester i dine helt egne allerede i dag fra Simply Organized.

Funktionelle, fine krydderiglas

De små glas fra Tinuke er 8 cm høje og har en super yndig korkprop på toppen. Tag blot korkproppen af og put glasset i opvaskemaskinen, hvis du ønsker at rense det. Det er en god idé at vaske det, inden du tager det i brug for en sikkerheds skyld. Efter rensning kan du nu fylde dine fine krydderiglas med alt fra oregano, til kanel til paprika. Du kan bruge en sigte eller et papir til at føre dine krydderi sikkert ned i glasset, som kan indeholde op til 200 ml.

Overblik i køkkenet

Der er ikke noget værre end at have rod i køkkenet, og krydderglas fra Tinuke er bare én af de mange ting, du kan gøre for at skabe ro og overblik i dit køkken. De sælges i sæt af seks glas med tilhørende propper for blot 109 kr., så det koster ikke mange knaster at få en overskuelighed og lækker stil ind på dine krydderihylder. Har du spørgsmål til vores services eller produkter, så er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe dig med at blive organiseret!

admin