Få det flotteste husnummer på din vej

Bor du på højre eller venstre side af vejen?

Det har ingen betydning for prisen på din bolig, om du bor på højre eller venstre side af vejen (altså medmindre det er dine genboer, som har den gode udsigt). Faktisk er det helt ligegyldigt, og det har ingen praktisk betydning.

Det eneste der hænger sammen med venstre og højre side, er om du bor på et lige eller et ulige husnummer. Bor du på venstre side, så har du et ulige husnummer, og bor du på højre side, så har du et lige husnummer. Og sådan har det faktisk været i Danmark siden 1859.

Numerisk rækkefølge få steder i Danmark    

Sjovt nok er der dog et par steder i Danmark, hvor du stadig kan finde husnumre med numerisk rækkefølge. Det vil altså sige, at lige og ulige husnumre er blandet sammen både på højre og venstre side af vejen. For at se dette sjældne fænomen, så skal du en tur til Nyboder i København eller til Brovangen i Rønne på Bornholm.

Husnumre skal da passe til dit hus  

Hvis du er glad for dit hus, så skal du da også hænge et husnummer op, som er udformet, så det passer til dit hus. Det må gerne passe til designet og farverne på dit hus. På den måde indgår husnummeret som en del af helhedsoplevelsen af din bolig. 

På Malericentralen.dk kan du finde nogle husnumre, som i den grad gør noget godt for din bolig. Det specielle ved dem er, at de bliver monteret, så de hænger 10 mm ud fra husvæggen. På den måde får husnummeret en svævende effekt, som ser meget elegant ud.

Derudover er husnumrene lavet, så de er større, end de fleste andre du ser. Du kan få dem i størrelser på 40 cm. eller 70 cm. i højden.

Klik ind på linket oppe i teksten og se mere om mulighederne.  

 

Troels Nielsen