Eminente rengøringsartikler til din virksomhed

Står du og søger rengøringsartikler til virksomhed eller institution, som sælges til gode priser og samtidig er af den bedste kvalitet? Så søg ikke længere. Hos Nowas.dk har vi et bredt sortiment af alle de rengøringsartikler som både små og store virksomheder har brug for.

Kampen mod corona

Kampen mod corona foregår stadig. Det betyder, at der er et øget behov for brug af håndsprit, handsker og masker. Alle disse artikler finder du hos Nowas. Vi har både spray til desinficering af overflader samt 5 liters dunke med håndsprit til genopfyldning af mindre beholdere. Vi sælger derudover også godkendte antigen hurtigtests, som du kan dele ud til dine medarbejdere. I kampen mod corona er rene områder ekstremt vigtige, og derfor finder du selvfølgelig alt i standard rengøringsartikler hos os også.

De større maskiner

Har du en større virksomhed, som har et stort gulvareal at dække? Så kan det være snedigt at investere i gulvvaskemaskiner, som man kan gå bagved. En anden god investering er de populære og slidstærke NILFISK støvsugere, som du kan få glæde af i lang tid fremover i din virksomhed. Er dine behov derimod mindre, hvis du for eksempel har en mindre butik eller lignende, så sælger vi også rengøringsartikler såsom komplette moppesæt. Lige meget hvad du leder efter indenfor rengøring, så finder du det her hos os.

Få råd og vejledning

Er du i tvivl om, hvad din virksomhed har brug for, for at kunne skabe et rent og sundt miljø? Så grib endelig telefonen eller gå til tasterne og kontakt os, så vi kan hjælpe dig godt på vej. Vi har masser af erfaring indenfor rengøringsbranchen og kan hjælpe dig godt i gang med dit eget rengøringseventyr.

admin