Dyrk kreativiteten under Corona

Corona-lockdown har været hårdt for mange mennesker. Normalt er vi vant til en enorm frihed i forhold til, hvad vi laver, hvor vi er, og hvem vi er sammen med. Derfor har isolationen for mange føltes forkrøblende og invaliderende, fordi vi pludselig ikke har noget at give os til. Corona har til gengæld også for mange været en god anledning til at få startet nye projekter, ryddet op i kælderrummet og dyrket kreativiteten. I dette indlæg får du tre tips til kreative projekter, du kan gå i gang med, så du kan være en vaskeægte pro, når verden åbner op igen.

Strik

Du kan, som resten af Danmark, gå i gang med at strikke sweatre, karklude, halstørklæder og pandebånd af lækkert garn. Find din nærmeste online hobbybutik og køb strikkepinde, garn og diverse tilbehør til dit projekt. Men sørg for først at gøre dig klart, hvad du gerne vil strikke. Hvert strikkeprojekt kræver nemlig forskellige slags pinde og forskellige typer garn, så for at sikre, at du ikke skal købe dig fattig i garn og pinde, før du finder det rette, så læs opskriften. Det samme gælder hækling.

Perler

Om du er til smukke perlearmbånd eller perleplader er sådan set underordnet. Pointen er, at du med perler kan skabe et hav af smukke kreationer til kroppen og hjemmet. Hvis du vil lave smykker, kan du gå på jagt i et udvalg af krystalperler, stenperler og ferskvandsperler, der kan bruges til at lave de smukkeste halskæder, armbånd og øreringe til dig selv eller en, du holder af.

Maling

Vandmaling, akrylmaling, oliemaling… Mulighederne er mange, når det kommer til at skabe flotte og kreative malerier. Udtryk dig kreativt med farver, former, mønstre og lag. Det eneste, du skal bruge, er pensler, et lærred eller papir og noget maling.

admin