Disse ting trender indenfor boligindretning i 2021

Boligindretning er en personlig og individuel ting, som folk har meget forskellige holdninger til. Nogle foretrækker det lyse og luftige udtryk, mens andre indretter sig tæt med mørke møbler og masser af planter. Heldigvis, for ellers lignede alle hjem hinanden.

Vores hjem er et rigtig godt sted at udtrykke vores personlighed. Vi skal føle os tilpasse der, hvor vi bor, så vi kan slappe af og føle os hjemme i vores omgivelser. Alligevel er der nogle trends og tendenser, der præger det overordnede billede indenfor boligindretning. I dette indlæg kommer vi omkring tre boligindretningstendenser, der præger danskernes hjem anno 2021.

Køkkenø

Engang var køkkenet og dagligstuen to separate rum. Måske endda tre, hvis man også havde en spisestue. I dag har disse tre rum fundet sammen og danner det, vi kalder for køkkenalrummet. Som en naturlig del af denne udvikling, har køkkenet også ændret sig. Ingen gider stå at lave mad med ryggen til sine gæster, og vupti – så kom køkkenøen. I dag er den nærmest fast bestanddel af alle nyere hjem og har dannet rammen om mange hyggelige morgener og romantiske vinaftener.

New Yorker-væg

New Yorker væggen er et nyere fænomen, der er rejst til Danmark fra mulighedernes land, USA. En New Yorker væg er en slags rumdeler, der f.eks. kan adskille stue og køkken eller stue og soveværelse. Den er lavet af glas og har typisk en masse firkantede rammer, der skaber tekstur og dybde i hjemmet.

Integrerede elementer

I nye køkkener vælges der sjældent håndtag på køkkenskabene, og alle overfladerne skal ligne hinanden. Derfor køber man integrerede elementer, herunder opvaskemaskine og køleskab, men også døren til viktualierummet. Emhætten integreres i komfuret, og vaskemaskine og tørretumbler sættes ind i et skab, så de kan gemmes væk. Rene linjer hitter i 2021.

admin