Derfor skal du importere din bil fra en forhandler

Det er de seneste par år blevet super populært at importere biler fra bl.a. Tyskland og Italien. Det skyldes de attraktive bilmærker såsom BMW, Mercedes, Porsche, Ferrari og Lamborghini, som bliver produceret i landende, og derfor er billigere der. Til gengæld kan de penge, du i første omgang sparer ende med at koste dig dyrt. Mange vil derfor anbefale at importbiler købes gennem en dansk bilforhandler. Her er hvorfor.


1. Det er dyrt i told og skat

Du skal undersøge rigtige mange økonomiske og lovgivningsmæssige faktorer, inden du kaster dig ud i at importere fra udlandet. Der kan være en masse skatte- og toldforhold, som du ikke kender til, som kan ende med at gøre din handel meget dyrere end forventet i sidste ende. Det er en god ide at lave en beregning og sammenligne til med prisen hos en forhandler.

2. Mere tryghed

Det giver meget større tryghed at vælge en dansk forhandler, fordi vi har en god lovgivning herhjemme, som hjælper dig, hvis uheldet skulle være ude. Derudover så kan du også ofte stole mere på bilens informationer, hvis de kommer fra en større forhandler. Bilen kommer også gennem en test inden du får nøglerne, så du er sikker på, at den er helt i orden.

3. Du bliver ikke snydt for dine penge
Hvis du er meget uheldig og får handlet med den forkerte, så kan du risikere, at du faktisk overtager bilens gæld i din handel. Det kan være en meget dyr fornøjelse, fordi du så ender med, at have betalt for bilen af to omgange. Tjek derfor altid op på bilens pengesager og restgælde, inden du skriver under på noget.

admin