Derfor skal du både bruge shampoo og conditioner

Det er dyrt, og især hvis du er på en SU, så er du på et skrabet budget, der ikke giver plads til de helt store fornøjelse. Derfor er du måske også en af dem, som sparer penge ved ikke at købe både shampoo og conditioner. Men det er faktisk synd for dit hår, hvis du vælger at laver den prioritering, for du vil opleve conditioners, også kendt som balsams, gode virkning, hvis du regelmæssigt brugte begge dele.

Balsam har positiv effekt imod shampooens skader

Hvis din shampoo efterlader dit hår i perfekt stand, hvorfor så bruge balsam? Shampooen gør faktisk kun dit hår rent, til gengæld bliver dit hår mere sårbart overfor skader fra omgivelserne og varme. Det er her, at balsam kan have en positiv effekt, fordi det modsat shampooen mindsker risikoen for skader og slid på håret.

Der er naturlige lag i håret, som beskytter, og det er disse lag, der forbliver aktive på grund af balsam, så der stadig dannes et beskyttende lag omkring håret. Håret bliver nu klar til at blive stylet, og du får et tilpasningsdygtigt hår, der fastholder fugten og får en smuk glans.

Du kan ikke droppe hårkuren

Selvom at balsam fastholder hårets beskyttende lag og er med til at give det glans og fugt, så kan du ikke helt droppe hårkuren. Balsam giver en positiv effekt, men effekten er ikke langvarig, og derfor har du også brug for den regelmæssige hårkur.

Hver dag udsættes håret for elementer, som kan skade det. Det er kendte elementer sådan som krøllejern og en føntørre, men selv hos mænd som ikke bruger disse styling redskaber, så vil håret blive skadet, da solens UV stråler skader håret. Her går hårkuren modsat balsam ind og reparerer disse skader.

admin