Derfor New Yorker væg

Sådan skaber du den autentiske New York-feeling derhjemme: Ved at anskaffe dig en New Yorker væg.
Og hvad er en New Yorker-væg så?

Jo, det er ganske kort fortalt mere end blot en væg, nogle vil måske sige, at det er det modsatte af en almindelig væg, da man netop kan kigge gennem denne væg.

Væggen i New Yorker-stilen går ud på, at man kreerer et skelet af smedejern eller et andet solidt materiale, hvor man så indsætter glas, så det lidt fremstår som et glasgitter.

Kender du TV-serien “Langt fra Las Vegas”? Nu kan du omdøbe det sted, du vælger at bruge New Yorker-vægge i, til “Tæt på New York”, for måske har du selv været i New York eller set lejligheder eller kontorlandskaber fra byen i TV-serien eller film, hvor man netop lader det rustikke fra det oprindelige brug af bygningen stå frem, om det så blandt andet er fremtrædende mursten i væggene eller godselevatorerne.

New Yorker-væggene er med til at skabe samme spartanske og minimalistiske udtryk, der fungerer godt både i privaten og på arbejdet.

Derhjemme kan du bruge det både som udsmykning som en anderledes form for kreation ved forskellige steder i hjemmet. Du kan også bruge det som en praktisk skillevæg eller rumdeler hvor man kan kigge igennem.

På den arbejdsmæssige front på kontoret kan du opbryde de upersonlige kontorlandskaber med opdelinger ved at bruge New Yorker-vægge, hvor medarbejderne således nemmere kan komme i kontakt med hinanden og udveksle idéer og erfaringer.

New Yorker-væggene kan også bruges i brusekabinerne, og generelt er det muligt af få dem i forskellige farver, hvor de også bliver lakeret.

Nogle firmaer gør en dyd ud af at skabe disse New Yorker-vægge fra bunden, så du kan få den type af glasvæg, der passer lige specifikt til dine rum og behov.

 

Anders Lundtang Hansen