Derfor er en gulvvaskemaskine god at bruge

Derfor er en gulvvaskemaskine god at bruge

Det er sjældent det sjoveste øjeblik i løbet af en dagligdag: Rengøringen. For mange skal den bare overstås, omend man gerne vil have det gjort mest effektivt, så man ikke skal hen og gøre rent igen efter rengøringen.

Prøv så at forestil dig, hvis du har et stort kontor-areal, der dækker over flere kvadratmeter end øjet næsten kan beskue fra ende til anden – og i nogle situationer dækker det endda over flere etager i en kontorbygning. Og det skal alt sammen gøres rent ned til mindste hjørne.

Det ville være en træls omgang at skulle hen og gøre rent med manuel arbejdskraft, hvor man ustandseligt skulle hen og fylde spanden op med sæbevand og bukke sig ned for at skrubbe overfladen ren. Ja, man ville næsten skulle afsætte flere dage til at udføre det arbejde – og så kan man næsten efter endt arbejde starte forfra, fordi kontoret så igen trænger til en rengøring.

Man ønsker dog altid at kontorområdet fremstår så skinnende og smukt som muligt, da det afspejler – og rygtes positivt – virksomhedens ansigt udadtil, når samarbejdspartnere, ledere og medarbejdere opfatter omgivelserne indbydende og tiltalende.

Derfor gælder det om at gøre rengøringsopgaven så let som muligt for dem, du har sat til det, om det så bliver ordnet af en intern eller ekstern part.

Og i det omtalte eksempel ovenfor foreslår vi klart, at du investerer i en gulvvaskemaskine, som med sine motoriske anordninger mindsker behovet for manuelt arbejdskraft og dermed forhindrer en del belastning på kroppen for rengøringspersonalet. Disse maskiner fås fra anerkendte rengøringsmærker såsom Nilfisk og Kärcher.

Der findes også forskellige udgaver af denne gulvvaskemaskine, hvor du kan få de helt store, kompakte du kan sidde på, som virkelig vil glæde personalet, og så er der de mindre, man skubber rundt, som er gode at bruge til at komme rundt i hjørnerne.

Anders Lundtang Hansen