Brug økologisk garn og strik med god samvittighed

Det er for alvor blevet moderne at strikke igen, og det er forståeligt. Stikning er nemlig den perfekte hobby. Først og fremmest er den billig. Det kræver intet andet end garn og strikkepinde. Derudover er det en hobby som er let at integrere i hverdagen. Du kan nemlig have dit strikketøj med overalt, og samtidig kan du sagtens strikke, imens du er sammen med andre.

På trods af at strikning er meget meditativt, kræver det nemlig ikke alt din opmærksomhed. På den måde kan man sagtens være til stede i en samtale, samtidig med at man stresser af med strikketøjet.

En anden ting, der gør strikning til en fantastisk hobby, er det færdige resultat. Det rolige arbejde munder nemlig ud i et konkret produkt. Det giver en stor tilfredsstillelse. Samtidig kan du bruge de ting der kommer ud af strikningen. Uanset om du giver din kreation væk eller bruger den selv, vil et par nye vanter altid skabe glæde. Det samme gælder sokker, huer, trøjer og halstørklæder.

Godt strikkegarn

Dit produkt bliver ekstra godt, hvis du bruger godt strikkegarn. Samtidig holder det også bedre. Derfor bør du altid købe garn af højeste kvalitet. Desuden er det vigtigt at garnet er økologisk. Både for vores planet, men så sandelig også for dem, der skal gå med striktøjet. Økologi er særligt vigtigt, hvis det er til børn eller babyer.

Økologisk strikkegarn koster en smule mere end almindeligt garn, men det er pengene værd. Skal du i gang med en ny trøje, et par sokker eller et andet strikkeprojekt, bør du altså bruge økologisk garn. Så gør du både naturen og miljøet en tjeneste.

admin