B&O

B&O blev grundlagt i Struer af Peter Bang og Svend Olufsen, to ingeniører kvalitet i højsæde. Man roligt sige at B&O repræsenterer indbegrebet af dansk, klassisk design og teknologi. Virksomheden blev grundlagt i Struer og har siden år 1925, udviklet sig til at være en del af mange danskere, såvel som udlændinges dagligdag, i form af høretelefoner, fjernsyn og højtalere. Det tidløse og eksklusive design, som produkterne bærer præg af, passer ind i et hvert hjem. Gennem årerne har B&O skabt mange designklassikere, som har ledt til både hædersbeviser og pladser på udstillinger. Derudover har B&O lavet en række designsamarbejder med bl.a. Saint Laurent, RIMOWA og Berluti. Skal B&O ikke have en plads hos dig?

Shop brugt B&O

Her på siden finder du et stort udvalg af brugte B&O produkter, alt fra højtalere, høretelefoner og fjernsyn til vægbeslag, TV-standere, DVD-afspillere og CD- og pladespillere. Køb dine brugte B&O produkter her, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Der er flere fordele ved at købe brugte ting, for eksempel er det mere bæredygtigt end at købe nyt og samtidig finder du ikke de samme produkter inde hos naboen. Grib muligheden for at mixe brugt med nyt i dit hjem – det har charme.

B&O vejledning

For at gøre shopping oplevelsen nemmere, kan du vælge at bruge et filter når du shopper, eller søge direkte på et bestemt B&O produkt. Opstår der spørgsmål undervejs, eller mangler du vejledning, kan du kontakte en vejleder med speciale i B&O produkter.

admin