Bliv vikar gennem vikarbureau, og få tryghed i jobbet

Bliv vikar gennem vikarbureau, og få tryghed i jobbet

Er du ledig, og træt af at være det? Er du samtidig kørt lidt træt i jobsøgningen, og føler du ikke, at du kommer nogen vegne? Så burde du overveje at lade dig skrive op hos et godt vikarbureau. Et vikarbureau vil kunne hjælpe dig med at finde netop de jobs, du er kvalificeret til og har lyst til at udføre, på kortere eller længere basis og på netop det niveau, som passer dig.

Sikkerhed og tryghed som vikar med et vikarbureau

Måske har du dine betænkeligheder ved at arbejde som vikar eller freelancer – og det er forståeligt nok. Søger du denne type jobs på egen hånd, har du nemlig ikke den samme sikkerhed, som hvis du er tilknyttet et vikarbureau. Med et vikarbureau har du sikkerhed for, at de jobs, du sendes ud i, findes på arbejdspladser, som er grundigt screenet, og overholder alle gængse regler og standarder. Et vikarbureaus eksistens afhænger af tilfredshed fra såvel kundens som kandidatens side, og derfor er det vikarbureauet magtpåliggende for det første at sørge for det mest optimale match, for det andet kontinuerligt at holde styr på, om begge parter fungerer til gensidig tilfredshed.

Bliv vikar, og kom hurtigt i arbejde

Mange virksomheder arbejder med meget sæsonbetonede opgaver, eller opgaver, som er afhængige af kontrakter. Dermed har virksomheden ofte kun brug for medarbejdere i tidsbegrænsede perioder – og da det er omstændeligt at ansætte nye medarbejdere for blot at fyre dem igen, når opgaven er overstået eller sæsonen er slut, anvender denne type virksomheder ofte vikarer. Og mange af dem hyrer deres kandidater via et vikarbureau.

Dette betyder, at du kan komme hurtigt i job, hvis du på forhånd er optaget i vikarbureauets database, da dit vikarbureau allerede vil have screenet dig og matchet dig op imod virksomhederne. Du kan læse mere om, hvad det indebærer at være tilknyttet et vikarbureau, på vikarservice.nu

Astrid Pedersen