Bliv klar til kamp

De fleste sportsudøvere har prøvet det. Man er enten til træning eller i kamp, og pludselig er uheldet ude, og man render ind i en skade af den ene eller anden størrelse. Hvor stor eller lille skaden måtte være, spiller egentlig ikke den store rolle, for uanset hvad kan det resultere i, at man er sat uden for spillet i en periode – noget de fleste sportsfolk gerne vil være fri for. Det handler derfor om at få rettet op på skaden igen hurtigst muligt, og her kan det rette udstyr være altafgørende. Derfor kan du bl.a. få en skinne til din tommelfinger hos os og meget andet.

Vær forberedt

Det er aldrig til at vide, hvornår uheldet er ude. Derfor kan man lige så vel være godt forberedt, så man er bedst muligt rustet til at håndtere enhver situation. For risikoen for at komme galt afsted følger med – særligt når man dyrker kontaktsport. Det er en risiko man må være villig til at tage med, selvom man selvfølgelig helst vil være fri. Men som Preben Elkjær sagde: ’’Hvis du ikke har forstået, at fodbold er en kontaktsport, så skal du nok hellere fise hjem og spille ludo.’’ Det er en anelse hårdt kridtet op, men vi forstår pointen. Derfor er det vigtigt at være forberedt på disse situationer.

Bredt sortiment

Vi har et stort udvalg der bl.a. indeholder sportstape, bandager, gigtprodukter, holdningstøj, behandlingsprodukter osv. Der er derfor rig mulighed for, at du kan finde lige præcis det du står og mangler hos os. Vi har i en længere årrække specialiseret os i behandlingsprodukter, som kan hjælpe alverdens sportsfolk på rette vej igen. Der er ikke noget værre, end når en skade skal være skyld i, at man er sat ude af spil.

admin