Bliv bedste venner med bomuld

Det lyder måske lidt for godt, men bomuld kan benyttes til et hav af muligheder, hvorfor det nærmest er ligeså godt som ens bedste ven. Udover at være behageligt at iføre sig, så er bomuld også at foretrække til sengetøj, gardiner og karklude for blot at nævne nogle få eksempler

Strik din egen karklud

Uanset om man er ny eller erfaren strikker, så er det altid hyggeligt og brugbart at strikke sin egen karklud. På nettet kan man finde et hav af opskrifter med diverse mønstre, men det er heller ikke forkasteligt blot at lave et klassisk ternmønster med ret- og vrangmasker. Det vigtigste er blot, at man husker at bruge rent bomuldsgarn! Dette skyldes blandt andet, at bomuldsgarn har en helt fantastisk sugeevne modsat eksempelvis akrylgarn, men det kan derudover også tåle at blive vasket på 60 grader. Dermed er man sikret, at bakterier bliver dræbt, når man vasker sine karklude og man er ligeledes med til at gøre noget godt for miljøet, eftersom hjemmestrikkede karklude af bomuldsgarn kan bruges igen og igen.

Gør dit hjem til et hotel

Bomuld kan som sagt bruges til et væld af ting – heriblandt gardiner! Med panelgardiner, der går fra gulv til luft, får man hurtigt følelsen af at være på et hotel. De er nemlig med til at tilføje hygge og intimitet til et rum, samtidig med, at de udstråler luksus i hverdagen – hvad mere kan man drømme om? Derudover vil slumretæpper af bomuldsgarn, som ligger klar til hyggelige aftener, ved sofaen, også give rummet et varmt og indbydende look. I samspil med gardinerne, der tilfører lethed til rummet, opstår der hurtigt en følelse af følelse af velvære, ro og luksus – og hermed opstår oplevelsen af at være på hotel i sit eget hjem.

admin