Bestil nemt sjov underholdning til børnene via nettet

Bestil nemt sjov underholdning til børnene via nettet

Tænker du nogle gange, at du gerne ville arrangere noget underholdning til en børnefødselsdag eller for børnene i institutionen? Men har du ikke selv mod på at stå for noget, og ved du ikke, hvor du kan gå hen for at få det arrangeret? Så er det en god ide for dig, at du ser nærmere på 123trylleri.dk. Det er en hjemmeside, hvor du kan finde en lang række forskellige former for underholdning til børn. 

Det er for eksempel ballonklovnen Fubbi, der er virkelig god til at lave ballondyr. Der er nærmest ikke det dyr, som han ikke kan trylle frem til både store og små. Det er med til at gøre, at han vil være et sikkert hit til en hver fest med masser af børn og barnlige sjæle. Men det er ikke kun balloner, som Fubbi kan trylle med. Han kan nemlig også trylle med rigtige dyr som kaniner og duer. 

Udover Fubbi kan du via 123trylleri.dk også booke verdens smukkeste julemand til at komme og underholde børnene. Han går meget op i at have det rigtige tøj på, og at hans skæg sidder helt rigtigt. Han kan for eksempel synge julesange sammen med børnene, danse om juletræet med dem og dele godteposer ud. Hvis børnene vil have taget billeder med julemanden, eller hvis I skal have julemanden til at trække vinderen af en konkurrence, klarer han også det. 

Endelig kan du gennem 123trylleri.dk også booke Kaptajn Klo. Han tager børnene med på skattejagt, hvor de sammen skal finde frem til den gemte skat. Han har selvfølgelig skattekort med til alle, så der ikke er nogen, der bliver snydt i forhold til at kunne hjælpe til med at finde det skjulte ord. Når bogstaverne til ordet er indsamlet, bliver svarene afleveret i hans romtønde. Når Kaptajn Klo har lavet sit piratshow, bliver vinderen udtrukket. 

Emilie Ann Jacobsen