Bæredygtige bambusgaver til kollegaer og kunder

Grevegaver.dk er eksperter i firmagaver og reklamegaver til dine kunder og det bedste ved virksomheden er at de tænker på vores fremtid og på klimaet, derfor er mange af de gaver du kan få hos Grevegaver.dk bæredygtige. De har eksempelvis et helt sortiment af gaver der er lavet af bambus.

Når du køber bæredygtige bambus reklame eller firmagaver hos Grevegaver.dk sender det et godt signal til dine kunder og medarbejdere om at også du tænker på vores klima.

Hos Grevegaver.dk kan du få en bambus dock (med trådløs oplader) til 156,21 kroner eller hvad med en bambus Lommeregner fra 34,00 kroner eller et smukt bambus ur fra 230,40 kroner, Bambus Powerbank fra 144 kroner.

Du ved sandsynligvis at bambus er pandaens foretrukne snack, men bambus er også en vigtig del af kampen for at bevare vores klima og at det er et bæredygtigt produkt? Dette vedvarende holdbare græs overgår andre typer træ, når det gælder holdbarhed, styrke og bæredygtighed. Det ved de hos Grevegaver.dk – og derfor sælger de disse lækre bambusprodukter.     

              

Bambus kommer oprindeligt fra de fugtige, tropiske regioner i Sydøstasien og Afrika. Kulturer over hele verden har været afhængige af bambus i tusindvis af år, og med moderne teknologi har den potentiale til at blive et fantastisk alternativ til træ eller plast. Bambus kræver ikke petrokemiske eller kunstige pesticider, hvilket gør det både omkostningseffektivt og naturligvis godt for miljøet. Det vokser med en imponerende hastighed og det gør bambus til en virkelig fantastisk bærbar ressource, fordi man altid kan få mere af det. Bambusplanten vokser over 1000 gange så hurtigt som eg og de fleste andre typer træ! Derfor er der ingen grund til at få dårlig samvittighed over at bruge det.

I sin rå form er bambus et fantastisk alternativ til det langsommere voksende og kan slet ikke sammenlignes med plastik som bare forurener vores jord. Udover de gaver som Grevegaver.dk sælger er bambus også ideelt til køkkenudstyr som skærebræt, bakker og serveringsredskaber samt hegn, møbler, trægulve og meget mere.

Besøg Grevegaver i dag og køb din bæredygtige firmagaver.

Lykke Holzmann Søby