Arbejdssko

Hos EKCO finder du et stort udvalg af arbejdssko. Disse er sko til dig, der har et arbejde, som ikke kræver fodtøj med indbygget sikkerhed. ECKO har et utal af løsninger til dig; På deres hjemmeside finder du nemlig en sektion kaldet ’Jobsko uden sikkerhed’, til dig der blot har brug for et par professionelle sko til det daglige arbejde.

I dette sortiment er der højt fokus på komfort og kvalitet – ECKO går højt op i, at skoene både er praktiske, holdbare og rare at gå rundt i, så din arbejdsdag ikke forstyrres af gener fra sko der gnaver eller irriterer.

I udvalget finder du diverse sneakers og sportssko fra blandt andet AIRTOX, Adidas og Monitor, der passer perfekt til folk i eksempelvis tjenerjobs, hvor dagen kan være præget af travlhed og tempoet til tider er højt. Deres udvalg af sneakers er ideelle til denne slags arbejde, da de blandt andet indeholder stødabsorberende- og letvægtsegenskaber.

Utroligt mange erhverv har brug for godt fodtøj til at komme lettere igennem arbejdsdagen. Det er altså afgørende at have fodtøj, der passer til dine behov. Sunde arbejdssko sørger ikke blot for at dine fødder kommer igennem arbejdsdagen uden belastninger – det er også utroligt vigtigt for at forebygge arbejdsulykker og holdningsskader.

Hertil, kan ECKO anbefale de behagelige Birkenstock sandaler til folk i blandt andet sygeplejefaget.

Sandalerne fra Birkenstock giver dig en anatomisk formet fodseng, god pasform og en sål der består af to komponenter. Den ene komponent er en stødisolerende mellemsål, der skåner leddene, imens den anden er en glidehæmmende og fedtbestandig løbesål af kvalitetsgummi, der bidrager til et godt greb.

Altså er ECKO stedet at handle, hvis du eller dine medarbejdere har behov for nye sko.

For at gøre shopping oplevelsen så nem og behagelig som muligt for deres kunder, har ECKO gjort det muligt at indtaste præferencer i mærker, pris og farve ind inden du begynder din shopping. Herved, bliver udvalget tilpasset dine behov og dermed gjort mere overskueligt.

Har du stadig spørgsmål eller er du i tvivl om hvilke sko fra sortimentet der passer til netop dig, eller dine medarbejdere, kan du kontakte ECKO for nærmere vejledning direkte på tlf.: +45 46 75 76 22 eller sende en mail på ecko@ecko.dk, hvor de vil bestræbe sig på at besvare din forespørgsel hurtigst muligt.

admin