Få mere ud af dit uderum med en markise

Der findes nærmest ikke noget bedre end at sidde ude på terrasse og nyde et godt glas vin en sommeraften – måske ønsker du ligefrem at det kunne lade sig gøre flere dage i løbet af året? Det kan det rent faktisk med en løsning fra Kvalitetsmarkiser.dk. De producerer og opsætter forskellige typer af markiser, og tager altid højde for husets design, så markisen eller overdækningen falder naturligt ind i byggeriets udseende.

Det er alment kendt, at man sælger mere, hvis kunderne ved hvad, man sælger. Men med det vejr, vi har i Danmark, er det ofte, at man må tage gadevarerne ind – det behøver man dog ikke med den rette markise. Det er nemlig muligt at lave løsninger, der kan holde jeres varer tørre og i ly for lysskader, samtidig med at jeres kunder kan se hvad, I tilbyder.

Med en af deres vandtætte dobbeltmarkiser kan I også sikre udeserveringen i alt slags vejr. De kan nemlig fungere som afskærmning for både sol og regn. Med sådan en kan i skabe et dejligt uderum og muligheden for at nyde jeres mad udendørs – det giver jer en uventet udvidelse af restauranten.

En markise er ikke bare en markise

Der findes mange forskellige løsninger til overdækning af et udeareal, det er ikke de samme typer af markiser, der er velegnede til hjemmet som er det til restauranten. Der findes:

  • Terrassemarkiser
  • Butiksmarkiser
  • Solafskærmning
  • Terrasseoverdækning – som fast tag eller som lameller, der kan tippe og dreje
  • Restaurantmarkiser

I alle løsningerne er der tænkt i flot design og stærk teknik, så de kan holde til det omskiftelige danske vejr og samtidig passer ind med husets design

Tilfredshed og kvalitet i top

Hos kvalitetsmarkiser.dk kan I ikke finde halvfærdige standardløsninger – de leverer kun tilpassede markiser, der er opmålt og produceret til jeres specifikke opgave. Dermed er I også sikre på, at I modtager et produkt, der er nøjagtigt som forventet, og som I bliver glade for. Desuden leveres de med en fjernbetjent motor, hvortil man kan tilkoble en vejrcensor ellers kan man vælge at få dem leveret med App-styring, så I via jeres smartphone kan styre både markise og eventuel belysning. Der er ikke lang vej til flere dejlige sommeraftener – kontakt dem i dag og bliv en del af den store og tilfredse kundeskare, der har investeret i kvalitetsmarkiser herfra.

admin