3 tips til renovering under corona

Corona har sat en stopper for mange ting, men én ting, som corona ikke kan tage fra os, er vores evne til at gøre noget ved, hvordan vi bor derhjemme. Og det kan faktisk være en god idé netop at tage skeen i den anden hånd nu og få gjort noget ved hængepartierne, mens vi alligevel ikke kan komme ud at rejse og bruge pengene på sociale arrangementer. Vi giver dig her tre tips til, hvordan du ommøblerer derhjemme for at få noget for pengene.

Læg skærver i haven

Ligner haven noget rod, og er det lang tid siden, at du har rørt ved den? Så har du nu tiden til at få rodet ud i ukrudt og ustyrlige bede, som optager al pladsen. Få anlagt nogle små hyggelige stier med eksempelvis skærver for at få et rustikt look ind i det grønne.

Nye terrassefliser

Træt af at rense mos og alger væk fra fliserne? Med nye fliser kan du ikke alene få nye farver ind i hjemmet, men du kan også undgå at fjerne de grønne lag, som du gør år efter år. Det er altså to fluer med et smæk. Hvis du har træterrasse, kan du overveje, om det er på tide med en høvling.

Få styr på kontoret

Kontoret er det sted, vi nok har brugt mest tid under corona. Vi har arbejdet hjemmefra, men vi har ikke de samme muligheder for ergonomi som på kontoret. Det kan du gøre noget ved nu. Få det hævesænkebord, som du har tænkt på, og opgrader din computer, så du kan arbejde ekstra hurtigt.

admin