3 måder du kan få mere glæde ind i hverdagen

Hvis du af og til synes, hverdagen bliver lidt trist og grå, så er du ikke alene. For selvom danskerne er det lykkeligste folk i verden, er der rigtig mange af os, der har depressive tendenser – særligt om vinteren. Dette skyldes blandt andet, at vejret i Danmark byder på meget regn, store mængder gråvejr og kun meget få solskinstyper i løbet af året. Her får du tre tips til, hvordan du kan løfte dit humør i hverdagen med nogle enkle metoder.

Yoga og motion

Dette er en kliché, men det er en kliché af en grund. Motion og yoga er ideelle veje til bedre søvn, mere energi og mere livsglæde. Både, fordi det udløser endorfiner, gør dig træt og giver styrke. Hvis du har et kontorjob, er det ekstra vigtigt at holde kroppen i gang. Yoga kan give dig smidige led og bedre vejrtrækning, og der findes mange gratis og nemme vejledninger på nettet til lette øvelser.

Dyrk din hobby

Hvis du har en hobby – dyrk den! Hvis du ikke har en, kan du give dig i kast med at finde ud af, hvad du interesserer dig for. Måske er du kreativ og elsker at tegne, male eller skrive historier? Måske er det film og serier, der interesserer dig. Måske er der en bestemt sportsgren, der interesserer dig? Uanset hvad er det aldrig for sent at finde en hobby.

Klæd dig i farver

Find din indre regnbue frem og klæd dig i farverigt tøj og strålende smykker, f.eks. KAZURi smykker med flotte perler og sten. Rød, blå, grøn, gul, orange, pink. Du vil ikke bare gøre dig selv glad, men også skabe højt humør blandt dine omgivelser, når du tropper op i hele farvepaletten. Farver skaber glæde og stimulerer sanserne.

admin