3 lejligheder, hvor du kan gå med netstrømper

3 lejligheder, hvor du kan gå med netstrømper

Måske hører du til en af dem, der synes, at netstrømpebukser er lidt for sexede til at gå med. Men det er de faktisk ikke altid. Der findes nemlig netstrømper, der kun går til anklerne. Det er med til at gøre, at du sagtens kan gå med dem til hverdag, hvis det er det, som du vil. I denne artikel giver vi dig dog tre bud på, hvornår det vil være helt rigtigt for dig at gå med netstrømpebukser

1. Tag netstrømper på til fest

De hullede netstrømpebusker er selvfølgelig først og fremmest rigtig smarte at have på til en fest. Der gør det netop ikke noget, at der er nogen, der lægger lidt ekstra mærke til dine ben. Ved at vælge netstrømper vil dit outfit blive lige det mere spændende. Det er med til at gøre, at du ikke behøver at gøre helt så meget ud af, hvilken kjole du skal have på til festen. 

2. Tag netstrømper på på date

Når du skal på date, vil du altid have lyst til at gøre dig pæn. Samtidig er det ikke sikkert, at du vil have, at din date skal få forkerte tanker om dig. I det tilfælde kan det være en god ide, at du vælger ankelnetstrømperne. De kan fås i farvede eller sorte og er med til at sætte fokus på dine ankler. Samtidig er de ikke for vovede til en første date. 

3. Til udklædningsfesten

En tredje mulighed er, at du tager netstrømper på til udklædningsfesten. Det er super sjovt at kunne leve sig ind i en anden rolle, når du klæder dig ud, og det har du netop mulighed for, når du tager netstrømper på. Specielt hvis det er noget, som du aldrig kunne finde på at gøre til hverdag. 

Artiklen er skrevet i samarbejde med stylelegs.dk. Det er en webshop, hvor du kan finde et stort udvalg af blandt andet netstrømper. 

Emilie Ann Jacobsen