3 lækre designs, du ikke kan undvære

Samler du også på designs, og skal de helst være danske? Der findes et væld af pæne danske designs, som mange danskere har i deres hjem – men der findes også en del, som de ikke har. Vi kommer i denne artikel med bud på, hvad du kan gøre til dit næste køb, hvis du vil bruge coronatiden på at opgradere derhjemme.

Bing og Grøndahl

Bing og Grøndahl er et næsten 200 år gammelt brand, som i den tid blev startet af to figurmagere fra København. Stilen er utroligt klassisk, og det er meget tydeligt, at vi har at gøre med noget fra en ældre tid. Du finder blandt Bing og Grøndahl stel tallerkener, som har pæne realistiske billeder, samt tallerkener, som fremstår meget mere moderne og klassisk uden en masse detaljer på.

Kay Bojesen

Du har helt sikkert stødt på de små søde træfigurer i mange hjem, og det skyldes, at Kay Bojesen er dansk design i verdensklasse. Figurerne kommer i solidt træ, og de fås i mange forskellige størrelser og former. Typisk kender folk aben, men du kan faktisk også finde elefanter og mange andre eksotiske dyr, som gør sig godt på hylden i stuen.

Arne Jacobsen

Nu stiger vi i prisklassen, men hvis du virkelig har penge at brænde af, bør du gå efter Arne Jacobsen. Arne Jacobsen er en de største danske designere gennem tiden, hvis ikke den allerstørste. Han har lavet et par meget genkendelige klassikere særligt inden for møbelsortimentet, og du vil helt sikkert modtage en masse applaus for at eje noget af ham.

admin