3 fede racerdetaljer: Gør din bil klar til kamp

For nogle er en bil bare et middel til at komme fra a til b, men for mange er det en hobby og et livsværk, der aldrig bliver lagt på hylden. Og denne artikel er netop til dig, som elsker at kræse om din bil og finde nye smarte detaljer og gadgets, som kan give en større køreglæde – praktisk eller ej. Læs med her og bliv klogere.

Udstødning som en sportsbil

Elsker du et godt stykke Brian-udstyr, så vil du falde pladask for sportsudstødning, som er alt andet end bare et lille rundt rør på 20 centimeter. Her kan du virkelig være med til at gøre en forskel for din bils æstetiske udtryk, og selvom den praktisk effekt er begrænset, er det noget, som enhver bilelsker vil kigge på med det samme.

Stænklapper

Stænklapper er små plader, som man sætter på nede foran bagdækkene, så dækkene ikke sprøjter mudder og andet skidt op på undervognen og siderne i midten. De ser både fede ud, og så har det en rigtig praktisk effekt, hvis man godt kan lide at holde sin vogn ren og præsentabel. Der findes mange forskellige udgaver i forskellige farver, du kan vælge.

Få din bil tunet

Og nej, her mener vi ikke nede ved din bedste kammerat på hans luskede værksted. Det skal gøres ordentligt, hvis du vil undgå bøder, og man kan faktisk få det gjort lovligt, hvis man vælger autoriserede værksteder. Det behøves heller ikke koster alverden – tjek dog altid anmeldelser med mere, og tjek eventuelt også, om du kan få det gjort i Sverige.

admin